Little Hill

Our client asked us to create a huge first floor living space for their bungalow, plus modernise several rooms on the ground floor to accommodate busy family life. With the property remaining occupied during the 5 month project the dwelling was transformed. Upstairs, a huge master bedroom with panoramic views, slate enveloped en-suite incorporating rose gold brassware, walk-in showers and a luxurious (very heavy) stone bath. Accessed across a Mediterranean tiled landing with bespoke iron staircase and dramatic Gothic style chandelier, a new guest bedroom with its own en-suite.

Downstairs there's a new bedroom, study and en-suite with a bespoke full height window system, a new separate bathroom and revamped room space throughout.

Read our customer reviews or simply get in touch if you have a similar requirement